Ga vooral doen

Heb jij al een goed voornemen voor 2022?
Ik wel (hij staat op mijn site) : Enjoy life, learn forever and make a difference.

2021 was voor mij een jaar van veel uit mijn comfortzone gaan -> Trainen in het Duits, Engels, online, offline, in de IT (waar ik werkelijk weinig vanaf weet), met grondwerkers, internationale verkopers, dierenartsen, bewegingswetenschappers, projectleiders schoonmaak, of met een raad van bestuur/ MT in de zorg. Elke keer omschakelen en allemaal best spannend!
Maar goede communicatie en een positieve insteek met betrekking tot veranderingen zijn vaak nodig en dat kan ik wel. En buiten dat ik de deelnemers hierover wat leer, leer ik ook elke keer van de deelnemers.

Dus,… ga in 2022 vooral uitproberen en doen ook al is het spannend. Het gaat je vast veel brengen.

Een inspirerend 2022 vol mooie momenten gewenst! 💪🏻