Verbindend communiceren

Training

Door goed te luisteren naar wat de ander zegt, oprechte interesse te tonen en de juiste vragen te stellen maken dat een gesprek vruchtbaar verloopt. Maar er zijn meer voorwaarden die hiervoor belangrijk zijn. 

In de training verbindend communiceren leer je hoe je met de ander een klik maakt met het doel om van elkaar te leren en fijn samen te werken, of een mooi klantgesprek te kunnen voeren. Je gaat op zoek naar de verbinding met de ander waarbij wederzijds respect, openheid, het juiste taalgebruik en een lach belangrijke hulpmiddelen zijn.

Training verbindend communiceren

Je leert goed luisteren en verschillende gesprekstechnieken inzetten om te begrijpen wat een ander precies zegt en je doel te bereiken. Daarnaast leer om gaan met weerstand en herkennen van aannames (bij jezelf en de ander). Het geven en ontvangen van feedback wordt geoefend, en het voorbereiden naar het doel van je gesprek. Wat wil je ermee bereiken? Deze training richt zich op face to face-, telefoon- en beeldverbinding gesprekken. Afhankelijk van de vraag duurt deze training een dag(deel) of meerdere dagen.

Maatwerk

Trainen en adviseren is maatwerk. Leren doe je in mijn optiek het beste door te onderzoeken wat je wil leren, kennis op te doen en vooral veel te oefenen. Oefenen staat centraal in mijn trainingen. Want door te oefenen in een veilige leeromgeving leer je meestal het beste. Samen met jou en je team ga ik onderzoeken wat er nodig is om verbetering en groei te realiseren. De training heeft ook een online variant, hierover kom ik graag in gesprek.

Tarieven

Het standaard tarief voor een dagdeel training is 500,- Euro en voor een hele dag 1000,- Euro exclusief BTW en kilometervergoeding. Afhankelijk van de intensiviteit van het voortraject en follow up wordt daar ook een bedrag voor in rekening gebracht. De training wordt geheel afgestemd op de wensen en de doelstellingen van jouw medewerkers en organisatie. Hiervoor doe ik graag een passend voorstel.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake