Training

De kern van klantgerichtheid is altijd helpen. Want klanten voelen het namenlijk feilloos aan of je ze oprecht aan het helpen bent of niet.

Helpen komt ook voor in samenwerken en elkaar helpen groeien. Weten wat je kwaliteiten zijn en samen enthousiast en gedreven iets kunnen betekenen voor de klant. Dat is waar klantgerichtheid om draait. Daarnaast moet je constant blijven onderzoeken wat de beste manier is om klanten te helpen. Denk hierbij ook aan de details. Kleine dingen maken vaak een groot verschil. Onze trainingsonderwerpen dragen bij aan een betere klant- en medewerkerstevredenheid.

Trainingsonderwerpen

Onderwerpen

Klantgericht trainen heeft trainingsonderwerpen als klantgerichtheid, gastvrijheid, verbindend communiceren, persoonlijk leiderschap, positief werken en enthousiast veranderen. Maar er is zeker meer te trainen. Denk aan toepassingen vanuit de positieve psychologie als het meer gebruik maken van je sterke kanten of het versterken van de samenwerking binnen je team. Graag denk ik met je mee over het inzetten van de juiste training voor je medewerkers.

Maatwerk fysiek en online

Trainen en adviseren is maatwerk. Leren doe je in mijn optiek het beste door te onderzoeken wat je wil leren, kennis op te doen en vooral veel te oefenen. Oefenen staat centraal in mijn trainingen. Want door te oefenen in een veilige leeromgeving leer je meestal het beste. Samen met jou en je team ga ik onderzoeken wat er nodig is om verbetering en groei te realiseren. De trainingsonderwerpen kunnen ook online aangeboden worden, hierover kom ik graag in gesprek.

Tarieven

Het standaard tarief voor een dagdeel training is 400,- Euro en voor een hele dag 800,- Euro exclusief BTW en kilometervergoeding. Afhankelijk van de intensiviteit van het voortraject en follow up wordt daar ook een bedrag voor in rekening gebracht. De training wordt geheel afgestemd op de wensen en de doelstellingen van jouw medewerkers en organisatie. Hiervoor doe ik graag een passend voorstel.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake