Coaching

Klantgerichtheid

Bij groeiwensen in klantgerichtheid, communicatie, persoonlijk leiderschap of samenwerking denk ik graag met je mee. Ook op gebied van wat ik positief werken noem: het werken met motivatie, energie, regie, focus, en sterke kanten help ik graag. Hierbij kan worden gekozen voor training, maar ook voor coaching.

Wat biedt Klantgericht Trainen?

Coaching begint bij het onderzoeken waar jij tegenaan loopt of wil verbeteren en wat jij nodig hebt om te kunnen groeien en floreren. Daarbij streef ik naar een zo veilig mogelijk leerklimaat waarin je kan zeggen wat je vindt, denkt en voelt. Met een praktisch en opbouwend programma werken we aan de door jouw gestelde doelen met oefeningen die je gelijk in de praktijk kan toepassen.

Om duurzame verandering te realiseren zet ik graag werkvormen vanuit de positieve psychologie in. Hierbij staan niet de belemmeringen centraal, maar juist jij als mens en medewerker met jouw talenten. Met een traject van meerdere dagdelen verdeeld over meerdere weken / maanden bouwen we samen op een praktische manier aan het gewenste resultaat.

Coachen is maatwerk. Wat voor de een super werkt, werkt voor de ander niet. Via een intakegesprek ga ik met jou op zoek naar je doelen en wat er voor nodig is. Dan komt pas het op maat gemaakte voorstel. Heb je een coachvraag? Ik kom graag in gesprek!

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake