Missie & visie

Positieve Psychologie

Van oorsprong ben ik een Horeca mens, die ook jaren in de financiële dienstverlening heeft gewerkt. Beide bedrijfstakken waar de gast en klant op de eerste plaats komen en veel beweging plaats vindt. Sinds 2018 ben ik zelfstandig trainer in klantgerichtheid, gastvrijheid, en in wat ik positief werken noem (werken met energie, flow en voldoening).

Ook ga ik graag met teams aan de slag waar verandering in de toekomst gewenst is, maar het nog niet helder is van hoe en wat. Samen draagvlak creëren voor nieuwe ideeën en deze tot uitvoering te brengen vind ik geweldig om aan bij te dragen. Door mijn achtergrond in Positieve Psychologie en Appreciative Inquiry (waarderend organiseren) kan ik hier goed bij helpen.

Enjoy life, learn forever and make a difference

Wat kan Positieve Psychologie voor organisaties betekenen?

Als mensen lekker in hun vel zitten zijn ze tot meer in staat. Ze zullen eerder uitdagingen aan gaan, kunnen beter omgaan met tegenslagen en hebben meer ruimte voor creativiteit. De Positieve psychologie onder andere ontwikkelt door Martin Seligman en Mihaly Csikszentmihalyi (grondlegger van Flow) laat jou nadenken over je sterkte kanten, hoe deze in te zetten, en wat jij nodig hebt om te floreren.

Daarnaast spelen autonomie, competentie en verbondenheid met je werk, je werkgever en collega’s een grote rol (Deci & Ryan). Plezier is ook een goede graadmeter voor werkgeluk: Hoeveel er gelachen wordt, de positieve sfeer en leuke betrokken collega’s. Het draagt allemaal bij aan een gezonde bedrijfscultuur waar mooie resultaten worden behaald.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake