Gastvrijheid

Training

Gastvrijheid draagt enorm bij aan een memorabele ervaring voor de klant.

De eerste indruk laat gelijk zijn stempel achter. Daarom is het o zo belangrijk om meteen vanaf het eerste contact je klant het gevoel te geven dat hij of zij welkom is. Dat je blij bent dat de klant voor jouw organisatie heeft gekozen. Wees professioneel in je vak, en maak het persoonlijk. Het zit hem vaak in kleine dingen die mensen net dat extra warme gevoel geven. Denk maar eens bij jezelf na wat het maakt dat je graag terug komt bij een bedrijf of dat een ervaring blijft hangen.

Training in gastvrijheid

Deze training neemt je mee in de wereld van gastvrijheid. We laten je nadenken over hoe het staat met de gastvrijheid binnen jouw organisatie, en hoe jij en je team deze kunnen optimaliseren. Daarbij kijken we naar praktijkvoorbeelden van bedrijven die dit als beste neerzetten en wat we hiervan kunnen leren. Na deze dag heb jij en jouw organisatie een flinke injectie van gastvrijheid gekregen.

Maatwerk

Trainen en adviseren is maatwerk. Leren doe je in mijn optiek het beste door te onderzoeken wat je wil leren, kennis op te doen en vooral veel te oefenen. Oefenen staat centraal in mijn trainingen. Want door te oefenen in een veilige leeromgeving leer je meestal het beste. Samen met jou en je team ga ik onderzoeken wat er nodig is om verbetering en groei te realiseren. Deze training heeft ook een online variant, hierover kom ik graag in gesprek.

Tarieven

Het standaard tarief voor een dagdeel training is 400,- Euro en voor een hele dag 800,- Euro exclusief BTW en kilometervergoeding. Afhankelijk van de intensiviteit van het voortraject en follow up wordt daar ook een bedrag voor in rekening gebracht. De training wordt geheel afgestemd op de wensen en de doelstellingen van jouw medewerkers en organisatie. Hiervoor doe ik graag een passend voorstel.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake