Gastvrijheid in je organisatie

Training

Gastvrijheid draagt enorm bij aan een memorabele ervaring voor de gast. Want alle bezoekers van jouw organisatie zijn gasten tot dat ze iets afnemen, dan worden het klanten, patiënten of cliënten. Benader deze bezoekers dan ook gastvrij.

De eerste indruk laat gelijk zijn stempel achter. Daarom is het o zo belangrijk om meteen vanaf het eerste contact je gast het gevoel te geven dat hij of zij welkom is en dat je blij bent dat deze persoon voor jouw organisatie heeft gekozen of blijft kiezen voor jouw organisatie. Het zit hem vaak in kleine dingen die mensen net dat extra warme gevoel geven. Denk maar eens bij jezelf na wat het maakt dat je graag ergens terug komt of dat een ervaring blijft hangen.

Training in gastvrijheid

Deze training neemt je mee in de wereld van gastvrijheid. We laten je nadenken over hoe het staat met de gastvrijheid binnen jouw organisatie, en hoe jij en je team deze kunnen optimaliseren. Ook komt gastvrij leiderschap aan de orde, want dat werkt in alles door. Hoe geeft jij het goede voorbeeld? Daarbij kijken we naar praktijkvoorbeelden van bedrijven die dit als beste neerzetten en wat we hiervan kunnen leren. Over gastvrij zijn en handelen wordt ook wel gezegd dat je het je het gastvrijheids DNA in je moet hebben. Deze training zorgt voor meer bewustwording en een stukje van dat gastvrijheids DNA in jou en je organisatie.

Maatwerk

Trainen en coachen is maatwerk. Leren doe je in mijn optiek het beste door te onderzoeken wat je wil leren, kennis op te doen, praktische interventies te houden en te oefenen, want door te oefenen in een veilige leeromgeving waar je juist fouten mag maken leer je het beste. Samen bekijken we waar je wil trainen of coaching wil volgen (kan ook digitaal) en hoeveel tijd eraan besteed mag worden om de gewenste doelen te behalen.

Tarieven

Trainen is maatwerk. Geheel afhankelijk van de vraag, duur en intensiteit van het traject maak ik vrijblijvend een passend voorstel. Ik kom graag in contact.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake