Persoonlijk leiderschap

Training

Veel mensen zijn op zoek naar de juiste balans in het leven. Dat zorgt namelijk voor rust en plezier. Elk mens heeft zijn eigen behoeftes, bijvoorbeeld voldoening in werk, daarin door blijven groeien en floreren is er een. Maar ook meer tijd overhouden voor privé om leuke dingen te doen met je geliefden is een veelgehoorde wens. 

Helaas is dat niet altijd even makkelijk te realiseren. Omstandigheden, pech, je omgeving of je eigen gedachten kunnen roet in het eten gooien waardoor je de regie kwijt raakt. Daarbij raak je verwijderd van jij belangrijk vindt en nodig hebt. Onderzoeken wat jouw energie geeft, maar ook wat jou energie kost, en hoe je daar meer de regie in kan houden geeft je meer balans.

Sterke kanten

In een trainingsdag leer je met behulp van de wetenschappelijk onderbouwde VIA Character Strengths je sterke kanten (in gewone woorden zoals eerlijkheid, moed, humor, leiderschap, volharding) te ontdekken, herkennen en in te zetten in je dagelijkse (werkzame) leven. Want je sterke kanten inzetten om iets zinnigs te doen, een bijdrage te leveren en anderen te helpen maakt gelukkig. Daarnaast kan je je sterke kanten goed verder gaan ontwikkelen zodat het jouw specialisatie wordt.

Psychologisch kapitaal

Ook maken we een begin met het versterken van je psychologisch kapitaal: hoop, veerkracht, optimisme en zelfvertrouwen. Want het maakt je beter bestand bij tegenslagen, maar geeft ook meer geluksgevoel. Daarin is veelvuldig onderzoek gedaan door de Amerikaanse psycholoog Martin Seligman, grondlegger van de positieve psychologie. Met deze training zet je de eerste stappen naar meer balans in je werk/ leven. De training heeft ook een online variant.

Tarieven

Het standaard tarief voor een dagdeel training is 400,- Euro en voor een hele dag 800,- Euro exclusief BTW en kilometervergoeding. Afhankelijk van de intensiviteit van het voortraject en follow up wordt daar ook een bedrag voor in rekening gebracht. De training wordt geheel afgestemd op de wensen en de doelstellingen van jouw medewerkers en organisatie. Hiervoor doe ik graag een passend voorstel.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake