Persoonlijk leiderschap

Training

Veel mensen zijn op zoek naar de juiste balans in het leven. Dat zorgt namelijk voor rust en plezier. Elk mens heeft zijn eigen behoeftes, bijvoorbeeld voldoening halen uit je werk, daarin door te kunnen blijven groeien of meer tijd overhouden voor privé om leuke dingen te doen met je geliefden of een mix van beiden. Het gaat er om wat jij belangrijk vindt, nodig hebt en hoe je daarna kan leven. 

Helaas is dat niet altijd even makkelijk te realiseren. Omstandigheden, pech, je omgeving of je eigen gedachten kunnen roet in het eten gooien waardoor je de regie kwijt raakt. Daarbij raak je juist verwijderd van wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. Onderzoeken wat jouw energie geeft, maar ook wat jou energie kost, wat jou helpt of juist belemmerd en hoe je daar meer de regie in kan houden geeft je meer balans.

Sterke kanten

In de training leer je met behulp van de wetenschappelijk onderbouwde VIA Character Strengths je sterke kanten te ontdekken, herkennen en in te zetten in je dagelijkse (werkzame) leven. Want je sterke kanten inzetten om iets zinnigs te doen, een bijdrage te leveren en/of anderen te helpen maakt gelukkig. Daarnaast kijken we via modellen uit de positieve psychologie zoals het Job demands resources model wat jij nodig hebt om lekker in je werk te zitten en werkgeluk te kunnen ervaren.

Psychologisch kapitaal

Ook maken we een begin met het versterken van je psychologisch kapitaal: hoop, veerkracht, optimisme en zelfvertrouwen. Want het maakt je beter bestand bij tegenslagen, maar geeft ook meer geluksgevoel. Daarin is veelvuldig onderzoek gedaan door de Amerikaanse psycholoog Martin Seligman, grondlegger van de positieve psychologie. Met deze training zet je de eerste stappen naar meer balans in je werk/ leven. De training heeft ook een online variant.

Tarieven

Persoonlijk leiderschap kan in de vorm van training en/of coaching worden gevolgd. Het is maatwerk. Geheel afhankelijk van de vraag, duur en intensiteit van het traject maak ik vrijblijvend een passend voorstel. Ik kom graag in contact.

Training op elke gewenste locatie en online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse onderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake