Positief werken

Training

Hoe lekker is het dat je gedurende de werkdag met energie en focus kan werken en dat je minder wordt afgeleid door externe (digitale) prikkels? Daarnaast is het heerlijk als je in een flow (met voldoening en totale concentratie zonder besef van tijd) kan werken.

Positief werken zoals ik het bovenstaande noem is voor veel mensen in deze steeds veranderende wereld een uitdaging. Toch is het te realiseren. Je ervan bewust zijn wat je onderbreekt in je werkzaamheden is bijvoorbeeld een eerste stap. Je hebt vaak meer invloed op je werkdag dan je denkt.

Positief werken

In deze training leer je in een dag met praktische en makkelijk toepasbare tips te herkennen wat jij nodig hebt om positief te werken. Je leert bijvoorbeeld je taken van de dag/week te categoriseren en te bundelen om meer regelmaat en grip op je werkdag te krijgen. Ook ga je bezig met wat je energiegevers zijn en wat jou juist energie kost en hoe je deze in je dagelijkse werkdag kan laten afwisselen. Daarnaast is je werkomgeving voor een groot deel bepalend voor je werkgeluk. Via verschillende werkvormen ga je onderzoeken wat voor jou en je team het beste werkt, en hoe je daar stappen in kan zetten.

In contact blijven

Wat maakt het dat de ene collega nooit last heeft van werkdruk of stress en de ander wel? Helemaal nu het thuiswerken steeds normaler wordt weten collega's vaak niet van elkaar wat de ander doet. Dat kweekt nogal eens onbegrip. Ook ligt eenzaamheid op de loer. Door te delen wat je doet in bijvoorbeeld een (digitale) Dagstart, en te kijken hoe je elkaar kan helpen en wat je van elkaar kan opsteken maakt dat je werk leuker, leerzamer en productiever wordt. Hierbij help ik graag. De training heeft ook een online variant.

Maatwerk en tarieven

Trainen is maatwerk. Geheel afhankelijk van de vraag, duur en intensiteit van het traject maak ik vrijblijvend een passend voorstel. Ik kom graag in contact.

Training op elke gewenste locatie of online

De training kan worden gegeven op een door jouw gekozen locatie, hetzij binnen of buiten de organisatie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om diverse trainingsonderwerpen online te trainen. Hierover denk ik graag met je mee.

Neem contact op voor een intake

Neem contact op voor een intake