Coaching

Klantgerichtheid

Mensen die weten waar hun kracht ligt en blij worden van wat ze doen, kunnen bergen verzetten. Ze zitten goed in hun vel, zien obstakels eerder als uitdaging en vertrouwen op een goede afloop. Ze kunnen vaak beter relativeren en blijven dichter bij zichzelf, wat hun zelfvertrouwen vergroot. Ze staan over het algemeen steviger in het leven.

Klantgericht Trainen wil de medewerkers zich bewust laten worden van zijn of haar kernkwaliteiten. Iedereen heeft ze, maar het is niet altijd zichtbaar voor die persoon, of voor het werkveld waar diegene zich in bevindt.

Door te luisteren, aan te moedigen en uit te dagen wil Klantgericht Trainen samen met jou werken aan voldoening in je werk en groei in het contact met de klant, gast of patiënt.

Als je met je team van elkaar ziet welke kwaliteiten iedereen heeft, en deze uitbouwt, dan zal het de productiviteit en vooral de creativiteit vergroten. Je gaat meer van elkaar leren omdat iedereen doet waar die goed in is, en plezier heeft in wat hij doet. Het levert veel energie en waardering op, waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen, en een lach dagelijks aanwezig is.

Wat biedt Klantgericht Trainen?

Hoe zou het optimale ontvangst eruit moeten zien? Wat is daar voor nodig? Hoe motiveer jij je medewerkers als leidinggevende gebruik te maken van hun kwaliteiten. Hoe motiveer jij ze deze in te gaan zetten ten gunste van de klant of gast? Daarin kan Klantgericht Trainen jou helpen.

Daarnaast is er ook ruimte voor advies bij teambuilding. Heb jij het idee dat het team niet tot bloeien komt? Dan kan Klantgericht Trainen jullie daarbij helpen. Door de groeimindset te stimuleren, en te focussen op wat iedereen kan in plaats van wat er allemaal niet kan, zal er meer creativiteit en werkplezier ontstaan. Wat automatisch weer ten gunste komt van de klant, gast of patiënt.

Advies is maatwerk. Wat voor de een super werkt, werkt voor de ander niet. Klantgericht Trainen gaat samen met jou kijken waar de pijn ligt en wat er nodig is dit weg te nemen. Hierbij wordt vernieuwing en verandering gestimuleerd. Ook hierover gaan wij graag met jou in gesprek.

Uw klantgerichtheid laten groeien?

Uw klantgerichtheid laten groeien?